עיריית גבעת שמואל ממשיכה לעבוד בשבילכם!

והפעם: אנו שמחים לבשר לכם על הקמתו של פארק חדש בצפון העיר ע"ש שמואל פינלס.

בפארק תוכלו ליהנות מגינת פרפרים, בריכה אקולוגית, שביל אופניים, שטחי גינון וצמחיה עשירה ומגוונת, פינות ישיבה מוצלות, מתקני שעשועים לגילאים שונים ועוד.

עיריית גבעת שמואל ממשיכה בתנופת הפיתוח והבנייה בעיר ובימים אלו החלה בעבודות התשתית להקמת פארק חדש בצפון העיר על שטח של כ- 20 דונם.

הפארק שיוקם יקרא על שמו של שמואל פינלס - נשיא הקונגרס הציוני הראשון בפושקאן וסגן נשיא הקונגרס הציוני העולמי בבזל, על שמו נקראת העיר גבעת שמואל.

את הפארק המתוכנן חוצה שביל האופניים וההליכה, שהנו חלק מתכנית עירונית רחבה ורב שלבית, לרישות העיר בשבילי אופניים. מטרת תכנית זו, ליצור קישוריות בכל העיר לתחבורה בר קיימא, אשר ישדרגו משמעותית את איכות החיים והסביבה בעיר. שבילים אלו כוללים בין היתר תאורה, גינון ופינות ישיבה וריענון לרווחת התושבים.

ראש העיר גבעת שמואל, יוסי ברודני: "מדובר בפארק ענק עם מסלולי הליכה היקפיים,  עצים והצללות, פינות ישיבה ומתקני שעשועים, שבתכנונו השקענו מחשבה רבה על מנת שיוכל להתאים לכלל התושבים - למשפחות, לקטנטנים ולבני הגיל השלישי. הפארק כמו גם פרויקטים נוספים שהעירייה מקדמת בימים אלה, הינו חלק מתכנית הפיתוח העירוני, במסגרתה אנו מקימים גנים ציבוריים חדשים ומשדרגים את הגנים הקיימים. העיר נמצאת בימים אלה בתנופת פיתוח תשתיות עירוניות, שנועדה לפתח את המרחב הציבורי, לשפר את איכות חיי התושבים ולעודד פעילות פנאי ברחבי העיר תוך מתן מענה מיטבי לצרכי התושבים".

הדמייה של הפארק החדש

ראש העיר יוסי ברודני עם עובדי הבינוי של הפארק החדש עומדים באתר הבנייה אוחזים תוכנית הנדסית