חלוקת שמיכות חורף לקשישים עד הבית

היחידה להתנדבות עירונית של עיריית גבעת שמואל בשיתוף בוטיק הגבעה, יצאו במבצע חלוקת שמיכות פוך לקשישים בודדים, על מנת שיעברו את החורף בשלום

כאשר השירות המטאורולוגי הוציא אזהרה כללית על צפי לסערת חורף גשומה במיוחד, רובנו חשבנו על שלג בירושלים ובחרמון, אולם עבור יחידת המתנדבים של עיריית גבעת שמואל, הייתה זאת הזדמנות לצאת ביוזמה ברוכה למבצע חלוקת שמיכות חורף לקשישים בודדים.
במשך השבוע האחרון, עברו צוותי היחידה להתנדבות עירונית יחד עם העובדות הסוציאליות של המחלקה לאזרח הוותיק באגף לשירותים חברתיים של עיריית גבעת שמואל בין בתי הקשישים בגבעת שמואל, ובשיתוף בוטיק בגבעה העניקו לקשישים הבודדים בעיר שמיכות פוך, על מנת לסייע להם לעבור את החורף והסערה הקרובה באופן חמים ונעים יותר. המבצע קיבל משמעות רבה יותר נוכח תקופה זו של הקורונה, בה רבים מהקשישים נאלצו לחוות ריחוק חברתי ובידוד ממשפחתם עקב המגבלות הבריאותיות.

ראש עיריית גבעת שמואל, יוסי ברודני: "ברוח זו, נמשיך לפעול למענם של כל בני הגיל השלישי בעיר,  על מנת לשמור על בריאותם, לשפר את יכולתם התפקודית ולעשות ככל הניתן כדי לחזקם במישור האישי, המשפחתי והקהילתי.  אנו מאחלים לכולם בריאות איתנה ומקווים לימים חמים וטובים יותר".

נשים מחלקות שי שמיכות

גמלאית אוחזת בידה שי שמיכה