כמה טוב לחיות ולגור בגבעת שמואל, כי אצלנו לתת, זה מהנשמה ומהלב!

גבעת שמואל ציינה את "יום המעשים הטובים" ופתחה את הבוקר בשלל פעילויות קהילתיות וחברתיות של עובדי העירייה, מתנדבים, תלמידי בתי הספר, תנועות הנוער והמרכז הקהילתי עבור כלל תושבי העיר.

ראש העיר יוסי ברודני סייר עם כל עובדות האגף לשירותים חברתיים, בקופות החולים בעיר וחילק שי קטן לצוות הרפואי, לעובדי קופות החולים, לעובדי בתי המרקחת ולמתנדבי מד"א כאות תודה והערכה  על עבודתם המסורה בשנה מאתגרת זו. בנוסף, השקנו ופתחנו גינה קהילתית לילדים מיוחדים ומשם ערכנו יחד עם תלמידי בתי הספר השונים, ביקורי בית לשורדי השואה בעיר, כדי לחגוג להם יום הולדת  שמח.

אצלנו בגבעה, עושים טוב כל השנה כולה ולכן מבחינתנו יום זה הוא יום שיא, המסכם למעשה את הפעילות המתמשכת של עשיית טוב למען העיר והתושבים. פעילות המתקיימת לאורך כל השנה ומקדמת את הקשר הקהילתי, מגדילה ערבות הדדית ומרחיבה מעגלי התנדבות בעיר.

ראש העיר יוסי ברודני, ברך את כל מי שלקח חלק העשייה חשובה זו ואמר: "אנו גאים בעשייה הערכית והחברתית של בני עירינו ביום המעשים הטובים וזאת בהחלט הזדמנות לומר לכולם תודה! תודה על רוח ההתנדבות, המסירות ואהבה שאתם מעניקים לתושבינו ולעירנו היפה והמיוחדת - גבעת שמואל!

יוסי ברודני עם צוות מתנדבים

נערות