גבעת שמואל אומרת תודה למפקד מחוז דן של פיקוד העורף אל"מ אריאל בליץ שליווה את העיר במשך שלוש השנים האחרונות!

בליץ שימש כמפקד מחוז דן של פיקוד העורף וליווה את העיר במשבר הקורונה ובמבצע "שומר החומות" במהלכו נפלה רקטה בחלקה המערבי של העיר.

הבוקר הענקנו לו מגן הוקרה על שיתוף הפעולה, המקצועיות והמסירות בה פעל עבור תושבי העיר, תוך שיתוף פעולה עם הנהלת העירייה ומחלקת הביטחון של העיר.

"אם תושבי גבעת שמואל היו יודעים עד כמה העירייה משקיעה על מנת שהעיר תהיה מוכנה לשעת חירום, אז אין לי ספק שהם היו ישנים טוב יותר בלילה", סיכם הבוקר אל"מ בליץ.

בשנים הללו העביר בליץ לעובדי העירייה הדרכות, הכנות ותרגול רב ומשמעותי על מנת שנהיה מוכנים לחירום באופן המיטבי ביותר. כמו כן, היה אתנו כאמור, במבצע "חגורה שחורה", מבצע "שומר חומות" לרבות נפילת טיל בעיר וכמובן בתקופת הקורונה שעודנה כאן.

כולנו מעריכים, מודים ומאחלים לו הצלחה רבה במשך דרכו באזרחות.

גבעת שמואל תמיד תהיה לך לבית!