גבעת שמואל: שיפוצי הקיץ לשנה"ל תשפ"ב

כמידי שנה עם יציאתם של תלמידי הגנים ובתי הספר לחופש הגדול, אנו בעיריית גבעת שמואל משקיעים משאבים רבים לשיפוץ ושדרוג מוסדות החינוך והכנתם לפתיחת שנה"ל הקרובה.

אנו מודים לכל צוותי אגף ההנדסה והתשתיות של עיריית גבעת שמואל, למהנדסת העיר רחל ברגר, לצוותי אגף שפ"ע, ואגף החינוך ולכל מי שסייע כדי שתלמידי העיר יוכלו לפתוח את שנת הלימודים כסיגרה ולהינות מכיתות לימוד ומרחבי למידה ברמה הגבוהה ביותר.

ראש עיריית גבעת שמואל יוסי ברודני: "התפיסה שהובילה אותנו ביישום תכנית השיפוצים היא קידום תפיסה פדגוגית חדשנית, שתטיב עם הילדים והמורים ותאפשר להם איכות ורמת לימודים גבוהה ומתקדמת. ההשקעה בחינוך ובדור העתיד שלנו היא הגדולה ביותר בתקציב השנתי וגבעת שמואל שמה לעצמה למטרה להוביל ולהוות דוגמא לכל הערים בישראל, כיצד ראוי להיות היחס העירוני למוסדות החינוך, לצוותים הפדגוגיים ולתלמידים. לא בכדי ילדי עירנו מובילים בעשור האחרון בתחומים רבים ומערכת החינוך שלנו היא מהטובות ומהמובילות בארץ".