גבעת שמואל: מוקירים תודה לעובדי הניקיון, ששמרו על ניקיון וחזות העיר נקיים ומטופחים גם במהלך ימות הקיץ החמים

במחלקת ההתנדבות העירונית של עיריית גבעת שמואל, יצאו השבוע להוקיר תודה לעובדי הניקיון בעיר, שעבדו במסירות ובחריצות רבה גם במהלך ימי הקיץ החמים, על מנת להמשיך לשמור על רחובות העיר גבעת שמואל נקיים, יפים ומטופחים.  המתנדבים יצאו לחלק לעובדי הניקיון קרטיבים קפואים ובקבוקי מין קרים על מנת לצנן את הגוף ולהעלות חיוך על פניהם. בנוסף, קיבל במתנה כל אחד מעובדי הניקיון בקבוק מים טרמי, שומר קור, ובו מים קרים וקרח.

"בימי הקיץ החמים, היו אלה עובדי הניקיון של העיר, שעמלו רבות לטיפוח העיר ולניקיונה, ולא ויתרו על אף הקושי – ועל זה מגיע להם תודה רבה" אמרה ורד פרץ, מנהלת המחלקה להתנדבות עירונית, שיזמה את החלוקה.

ראש עיריית גבעת שמואל יוסי ברודני מסר: "בשם כל עובדי העירייה, אנו מודים ומוקירים את כל אותם פועלים חשובים, מנקי הרחובות, על העשייה הרבה שלהם בטיפוח חזות העיר במהלך השנה כולה. יש להם חלק גדול מאוד בניראות של גבעת שמואל ובניקיון העיר ורחובותיה ומעשה קטן של תודה – בקרטיב קר, בקבוק מים או אפילו מילה טובה כשחולפים על ידם, זהו מעשה גדול וחשוב מאין כמותו עבורם"