חוזרים לשגרה עם שיעורי התעמלות לבני הגיל השלישי

עיריית גבעת שמואל מאפשרת לבני הגיל השלישי בעיר, לחלץ עצמות בשיעורי התעמלות מיוחדים שהיא יזמה בפארקים ובגינות ברחבי העיר בהתאם לתקנות משרד הבריאות.

לאחר שמשרד הבריאות  הודיע על שורת הקלות לשהייה במרחב הציבורי, החליטה עיריית גבעת שמואל לאפשר לבני הגיל השלישי בעיר, לחלץ עצמות בשיעורי התעמלות מיוחדים שהיא יזמה בפארקים ובגינות ברחבי העיר בהתאם לתקנות משרד הבריאות. השבוע התקיים בגן הבונים בעיר, חוג התעמלות מיוחד במינו לאזרחים הוותיקים ילידי ברית המועצות לשעבר, דיירי מקבץ הדיור ברחוב בן גוריון. המשתתפים נהנו מאוד מהיציאה מהבית לאחר תקופת הסגר וכן מהפעילות הספורטיבית ומהמפגש החברתי. ההתעמלות התקיימה במסגרת פעילות מועדון עולים, הפועל בעיר תחת האגף לשירותים חברתיים בעירייה ובשיתוף משרד הקליטה. המדריכה אלינור עודדה והמריצה את המשתתפים והעניקה להם אנרגיות, איתם בני הגיל השלישי בעיר, פתחו את השבוע בצורה חיובית ושמחה. לאור הצלחת הפעילות וההיענות הרבה, הודיעה העירייה כי בכוונתה לקיים את השיעורים פעמיים בשבוע.

יוסי ברודני ראש עירית גבעת שמואל: ״על מנת לסייע לבני הגיל השלישי בעיר, החלטנו לקיים את הפעילות הזו עבורים במטרה להמשיך לשמור ולשפר את יכולתם התפקודית ולעשות ככל הניתן על מנת לחזקם במישור האישי, המשפחתי והקהילתי. האזרחים הוותיקים הינם בוני הארץ והמדינה, הם היו שם עבורנו שנים רבות וזוהי חובתנו להמשיך לדאוג להם ולהיות שם עבורם, במיוחד בתקופה מאתגרת זו״.

בתמונה: בני הגיל השלישי בגבעת שמואל בפעילות ספורטיבית בגן הבונים בעיר