מפגשי תושבים - דחיית המפגש שתוכנן בשכונת רמת אילן

מצ"ב תכנית למפגשי תושבים במעמד ראש העיר יוסי ברודני, נציגי חברי מועצת העיר והצוות הבכיר של העירייה.

תושבים יקרים,
השירות לתושבי ותושבות העיר, עומד בראש סדר העדיפויות של העירייה.

אנו עושים מאמצים כבירים, במטרה לשפר ולהנגיש עבורכם את השירותים העירוניים השונים ולהעניק לכם מענה מהיר, יעיל ומקצועי לכל פנייה שלכם.

אתם תושבים יקרים, נמצאים במרכז העשייה והחשיבה של שלנו, ואנו מבקשים לשתף אתכם בפעילות הענפה שנעשתה עבורכם במהלך השנה האחרונה וכמובן לשמוע את דעתם לשיפור השרות ואיכות החיים בעירנו.

מצ"ב תכנית למפגשי תושבים במעמד ראש העיר יוסי ברודני, נציגי חברי מועצת העיר והצוות הבכיר של העירייה, ואנו כמובן נשמח לראותכם.

שלכם ובשבילכם תמיד,
ראש עיריית גבעת שמואל יוסי ברודני
עובדיה ונבחריה

מצורפת המצגת שהוצגה בכנס תושבי שכונת בר גיורא. המצגת כוללת חלוקה למתחמים ולוחות זמנים. כפי שהוסבר בכנס, כל מתחם בשכונה הינו מתחם עצמאי שיוכל לצאת לדרך לביצוע פינוי בינוי מול יזם שיבחר בו ללא תלות במתחמים האחרים.
אנו ממליצים לכל תושב שחתם או שעתיד לחתום על הסכם עם יזם/קבלן להיוועץ בעו"ד מטעמו שילווה אותו בהליך העסקה.

מצגת - כנס תושבים שכונת גיורא

המצגת נוצרה ע"י משרד פרחי צפריר אדריכלים