עובדי עיריית גבעת שמואל אומרים תודה לכל המתנדבים

מאז נכנסנו לתקופת משבר הקורונה, מתנדבים רבים מארגונים שונים התגייסו למערך ההתנדבות העירוני של עיריית גבעת שמואל, כדי לסייע לבני הגיל השלישי ולכל תושבי העיר הזקוקים לעזרה - החל מחלוקת מנות מזון ועד לרכישת תרופות  ומצרכים וחלוקת ארגזי מצרכים.

כל הפעילות הענפה הזו, לא יכלה להתבצע ללא התגייסותם של המתנדבים בקהילת  גבעת שמואל - מתנדבי מד"א, איחוד הצלה ,עזר מציון, לב אחד,  ארגון ידידים, החברה למתנסים, משמר האזרחי ומשמרי השכונות  ואחוקים.

עובדי עיריית גבעת שמואל והסגל הבכיר של העירייה, יצאו לבתיהם של כ-350 מתנדבים בעיר, כדי להודות  להם באופן אישי על תרומתם לחיזוק חוסנם של תושבי העיר בתקופת משבר הקורונה. המתנדבים קיבלו אגרת תודה מראש העיר יוסי ברודני, בצרוף חבילה מהודרת של שוקולדים. ההתרגשות הייתה רבה מצד המתנדבים והעובדים, שבאו לחזק ויצאו מחוזקים!

בתמונה: עובדי העירייה אומרים תודה למתנדבים.