סדנת רכיבה על אופנועי שטח לנערים במחלקה לקידום נוער

המחלקה לקדום נוער באגף לשירותים חברתיים בעיריית גבעת שמואל, יזמה פעילות ייחודית של רכיבה על אופנועי שטח לנערים בכיתות יא-יב בעיר.

סדנת הרכיבה על אופני שטח, מאתגרת, מהנה ומהווה חווית ספורט אקסטרים עבור בני הנוער, במטרה לייצר עבורם כלים לעבודת צוות, לעבודה על נהלי בטיחות ולניהול סיכונים בשטח ובחיים בכלל.

במהלך הסדנה, בני הנוער למדו טכניקות שונות ויסודות בסיסיים בעולם השטח והאופנועים, ולקחו חלק במשימות שטח, אשר תרמו להעלאת הביטחון העצמי ולהתמודדות במגוון מצבים, תוך דגש רב על בטיחות, ריכוז, משמעת עצמית ולקיחת אחריות. ההדרכה בסדנא התקיימה במכון וינגייט על ידי מדריך מוסמך בר פרץ, בליווי ציוד מיגון ייעודי ואופנועים מקצועיים.

מנהלת המחלקה לקידום נוער בעיריית גבעת שמואל, עו"ס ויקי ניסן: "מדובר בחוויה מעצימה, שהעניקה לבני הנוער כלים להתמודדות עם מצבים שונים בחיים, בדגש על ערכים של מנהיגות, משמעת עצמית, אחריות ועבודת צוות. הסדנה הועברה באופן מקצועי לנהיגה נכונה, לחשיבה, לאסטרטגיה ובראש ובראשונה לבטיחות".

בתמונה: שלושה נערים רוכבים על אופנועי שטח.

בתמונה: בני הנוער ברכיבה על אופני שטח (צילום: דוברות העירייה)