סניף דואר חדש

גבעת שמואל עם הפנים לתושב והפעם אנו שמחים לבשר לתושבים על פתיחת סניף דואר נוסף בחנות הסטוק שבקניון רוגובין.

במפגש הפתיחה השתתפו: ראש העיר יוסי ברודני ומנהלי האזור והתפעול בדואר ישראל, שמעון פסח, איתן יגר, עליזה לביא ואורלי כהן.
בהזדמנות זו, אנו מברכים גם את הבעלים של סופר סטוק, ישראל ברודז'ק על שיתוף הפעולה.

בנוסף למרכזי המסירה הקיימים בחנויות השונות ברחבי העיר, החליטו בעיריית גבעת שמואל ובדואר ישראל על פתיחת סניף דואר נוסף בעיר, במטרה להרחיב את שירותי הדואר עבור התושבים.

מעבר לפתיחת הסניף הנוסף, דאגנו להוספת שעות פעילות לסניפי הדואר, אולם, בעקבות משבר נגיף הקורונה, שעות הפעילות עשויות להשתנות בהתאם להנחיות משרד הבריאות, ואנו ממליצים לכם לעקוב ולהתעדכן בהודעות העירייה ובאתר דואר ישראל.

להלן שעות הפעילות בסניפי הדואר:
סניף הדואר בחנות הסטוק יפעל בימים: א׳, ב׳, ד׳ ו-ה׳ בין השעות 09:00-14:00 ובנוסף בין השעות 16:30-19:00, ביום ג׳ בין השעות 09:14:00
וביום ו׳ 09:00-13:00. ניתן להזמין תור מהבית באתר דואר ישראל.

הסניף ברחוב ביאליק ימשיך לפעול כרגיל בימים: א׳, ב׳, ד׳ ו-ה׳ בין השעות 08:00-17:00 וביום ג׳ בין השעות 08:00-18:00