בגבעת שמואל כולנו משפחה אחת גדולה

מזל טוב ליצחק היקר שלנו, עובד ניקיון מסור של העירייה מאז 1990, שחגג את יום הולדתו ה-67 ופרש לגמלאות.

הכירו את יצחק שעיה, עובד ניקיון מסור של העירייה מאז 1990, שחגג היום את יום הולדתו ה-67 ופרש לגמלאות. לרגל כך, ראש העיר יוסי ברודני הזמין את יצחק לבניין העירייה כדי להוקיר לו תודה ולחגוג לו יחד עם כל עובדי העירייה יום הולדת שמח.

יצחק מסיים היום את עבודתו בעירייה באגף שפע אחרי 32 שנים, בהם הוא עבד במסירות, באהבה ועם המון חיוך ואכפתיות לעיר ולתושבי גבעת שמואל. מנהל האגף, נועם ארוילי ברך את יצחק והודה לו על שירותו ועבודתו הנפלאה במשך השנים ואחל לו המון בריאות ושמחה "תמשיך לחייך את העולם והעולם תמיד יחייך אליך" ברך ארוילי.

בשם ראש העיר יוסי ברודני, חברי מועצת העיר, עובדי העירייה וכל תושבי העיר גבעת שמואל, נאחל ליצחק היקר המון מזל טוב, שתזכה ליהנות מהגמלאות  לעוד הרבה שנים טובות ומאושרות.

מסיבת פרידה מיצחק שעיה שפרש לגמלאות 1

מסיבת פרידה מיצחק שעיה שפרש לגמלאות 2