גבעת שמואל אומרת די לאלימות כלפי נשים בישראל ובעולם!

כמידי שנה בחודש נובמבר, חל יום המאבק הבין-לאומי למניעת אלימות נגד נשים, שנקבע על ידי האו”ם במטרה להעלות את המודעות לתופעת האלימות כלפי נשים בעולם - אלימות מילולית, פיזית, נפשית, מינית וכלכלית.

להעלאת המודעות והזדהות עם כל אותן נשים שעברו אירועי אלימות במהלך השנה הזו ובכלל, ראש העיר יוסי ברודני יחד עם סגנו משה מרר, מנכ"ל העירייה גבי חדד, היועצת למעמד קידום האישה חלי הרשקוביץ וכמובן עובדות ועובדי עיריית גבעת שמואל, הצטרפו לקמפיין ההסברתי הגיעו לבניין העירייה עם חולצות בצבע אדום. בנוסף, מגדל המים הואר אף הוא באור אדום - צבע המסמל את המאבק נגד האלימות בקריאה - די לאלימות כלפי נשים!

מאבק באלימות נגד נשים 1

מאבק באלימות נגד נשים 3