שומרים על ההנחיות ומצילים חיים!

עם אישור המגבלות החדשות, פקחים מרשות האכיפה של עיריית גבעת שמואל, בראשות מנהל הפיקוח העירוני שמעון ברוכים, פתחו במבצע הסברה והרתעה רחב היקף ליישום התקנות בקרב בתי עסק ומבקרים בעיר - עטיית מסיכות, התקהלויות אסורות והפרות תקנות נוספות , זאת במטרה להמשיך לשמור על בריאות התושבים בעיר ולמנוע את המשך התפשטות הנגיף.

ראש העיר יוסי ברודני: "אנו פועלים בכל האמצעים העומדים לרשותנו,  על מנת לצמצם את התפשטות הנגיף ולקטוע את שרשרות ההדבקה. אני קורא שוב לכל התושבים להמשיך להקפיד על ההנחיות ולשמור על בריאותכם. הקורונה עלולה להיות קטלנית אם לא נתייחס אליה בכובד ראש. רק יחד ננצח את הקורונה!"

פקחים ותושבים בחזית חנות

פקחים נשענים על קיר בניין