טקס זיכרון מרגש במועדון "קפה בגבעה"

טקס זיכרון מרגש לזכרם של ששת מיליוני היהודים, שנספו בשואה התקיים במועדון "קפה בגבעה" לשורדי השואה בעיר, בשיתוף האגף לשירותים חברתיים של עיריית גבעת שמואל.

את הטקס הנחתה הגב' בתיה ברכה והוא נערך במרכז יום "הבית בגבעה" בהשתתפותם של חברי "מועדון קפה בגבעה". בטקס הדלקת נרות הזיכרון, התכבדו כמידי שנה נציגי השורדים בעיר, שהדליקו נרות וספרו את סיפוריהם האישיים המרגשים, והתלאות שעברו בשואה בדרך את הניצחון האישי שלהם והלאומי שלנו.
בטקס השתתפו ראש עיריית גבעת שמואל יוסי ברודני ומנהלת האגף לשירותים חברתיים הגב' אתי סומך. שברכו והוקירו את שורדי השואה על תרומתם לעיר ולמדינה שלנו "אנו מודים לכם  על תודעת זיכרון השואה שאתם מנחילים לילדינו"

בגבעת שמואל חיים ומתגוררים כיום 500 שורדות ושורדי שואה, המקבלים סיוע וחיבוק חם ועוטף לאורך כל השנה על ידי האגף לשירותים חברתיים של העירייה. בשם ראש העיר, חברי המועצה, עובדי העירייה והתושבים, אנו מאחלים לשורדי השואה בריאות איתנה, אריכות ימים ונחת מהילדים, הנכדים וכל המשפחה".

טקס זיכרון - קפה בגבעה 1

טקס זיכרון - קפה בגבעה 2