גם בצל תקופה מורכבת זו של הקורונה, ארגון "מעגל נשים" בשיתוף אגף לשירותים חברתיים בעיריית גבעת שמואל, ממשיכים לעשות טוב בקהילה, והפעם חלוקת תיקים וציוד לבית הספר, כתרומת סיוע לילדי העיר לקראת פתיחת שנת הלימודים תשפ"א.

בשביל ילד ילקוט הוא לא רק אביזר לימודים, הוא גם מוטיבציה, מעמד חברתי וריגשי ואפשרות ללמוד בנחת. יוזמה חשובה ומבורכת זו, נועדה כד לתת הזדמנות שווה וחווית לימוד חיובית ונעימה לכל תלמידי כיתות א', עם כניסתם לראשונה בשערי בית הספר.

מנהלת האגף לשירותים חברתיים, אתי סומך: “ליוזמה זו משמעות וחשיבות רבה עוד יותר, נוכח ימים מורכבים אלו בהם משפחות רבות נאלצות להתמודד עם סוגיות כלכליות וחוסר וודאות בתחומים רבים. אני מבקשת להודות למעגל נשים על השותפות והסיוע שלהם בעניין זה, על מנת שילדים רבים יוכלו להתחיל את שנת הלימודים הקרובה, בשמחה ובחיוך על פניהם. ברוח זו נמשיך לפעול למענם ולרווחתם של כל תושבי העיר בכל מעגלי החיים ואני תקווה שתהיה זו שנת לימודים מבורכת למשפחות המטופלות באגף ולכלל תושבי העיר”

קבוצת נשים ונער עוטים מסכות ואוחזים בתיקי בית ספר