אכיפה מוגברת של המשטרה והפיקוח העירוני ליישום מגבלות הקורונה בעיר

עיריית גבעת שמואל ממשיכה להיאבק בהתפשטות נגיף הקורונה בעיר, והבוקר למען בטחון התושבים ועל מנת להמשיך לשמור על בריאותם , הורה ראש העיר יוסי ברודני, על יציאה למבצע אכיפה מוגבר ברחבי העיר ליישום תקנות הקורונה בקרב בתי עסק, תושבים ומבקרים בעיר.

הבוקר, מנהל הפיקוח העירוני שמעון ברוכים וקב"ט העירייה יואב ריעני, תידרכו את פקחי העירייה והסייריים לקראת יציאתם הבוקר למבצע אכיפה והסברה רחב היקף. למבצע האכיפה הצטרפו גם שוטרי תחנת מסובים, שסיירו יחד עם הפקחים והסיירים ברחבי העיר ובדקו את יישום התקנות של העוברים והשבים בעניין עטיית מסיכות והתקהלויות אסורות במרחב הציבורי.

בנוסף, ראש העיר הורה לסיירי הביטחון העירוני להפעיל את מערכות הכריזה ולסייר עם רכבי הסיור בעיר, כדי לתזכר את התושבים להקפיד על ההנחיות.

כמו כן, גם גני השעשועים, הגינות הציבוריות והפארקים בעיר נסגרו להתקהלויות הציבור והוצב בהם שילוט מתאים הקורא לתושבים שלא לעשות שימוש במתקני הספורט והמשחקים.

ראש העיר יוסי ברודני: "נמשיך לפעול בכל האמצעים העומדים לרשותנו,  על מנת לצמצם את התפשטות הנגיף ולקטוע את שרשרות ההדבקה בעיר. אני קורא שוב לכל התושבים להקפיד על ההנחיות ולשמור על בריאותם. הקורונה עלולה להיות קטלנית אם לא נתייחס אליה בכובד ראש. רק יחד נוכל לנצח את הקורונה!"

שוטרים וקונים בתוך חנות

שוטרים ותושבים ברחוב