תלמידי כיתות ד' בהפנינג למחזור פסולת אלקטרונית בשיתוף תאגיד מ.א.י פקטורי

ראש עיריית גבעת שמואל יוסי ברודני: "נמשיך לפעול לקידום יוזמות נוספות על מנת לשמור על עתידנו ועתיד ילדנו ועל עירנו נקייה, ירוקה ומטופחת"

מרכז המבקרים מהמתקדמים והחדשניים בעולם למחזור פסולת אלקטרונית וסוללות של תאגיד מ.א.י פקטורי, הגיע השבוע לבתי הספר בגבעת שמואל, כחלק ממהפכת המחזור שמובילה עיריית גבעת שמואל בשנים האחרונות בעיר.

בפעילות בה השתתפו כל תלמידי כיתות ד' בעיר, נהנו התלמידים מהפנינג סביבתי, סדנת תיפוף  קצבי על כלים מפסולת אלקטרונית וכמובן מביקור במפעל המחזור הנייד של מאי שהוצב בבית הספר "מורשת זבולון".

ראש העיר יוסי ברודני, הגיע אף הוא יחד עם מנהל אגף שפ"ע נועם ארוילי, מנהל אגף החינוך מוטי סגל ומנהלת משאבי חינוך לימור אונגר, כדי להתרשם וליהנות עם התלמידים מחוויית המחזור, המצגים והפעילות הייחודית במתקן המחזור שהוצב בבית הספר.

הילדים הביאו פסולת אלקטרונית חשמלית וסוללות מהבית, העבירו אותם למחזור במפעל הנייד, ולמדו על חשיבות מחזור הפסולת האלקטרונית, תוך שהם עוברים תהליך חינוכי ערכי, וגם מבצעים אותו בפועל.

באמצעות אור, קול, שמע ומישוש הומחשה למשתתפים חוויית המחזור. הם נגעו וראו כיצד נראה באמת מחזור פסולת אלקטרונית. בדרך חדשנית זו, קיבלו התלמידים את האפשרות לקחת חלק פעיל ומעשי באיסוף ומחזור.

ראש עיריית גבעת שמואל יוסי ברודני, ברך את התלמידים ואמר: "מיזם חשוב זה, מעודד ומגביר את המודעות בקרב תלמידי העיר על חשיבות המחזור והשמירה על איכות הסביבה . אנו מברכים על שיתופי הפעולה עם תאגידי המחזור מ.א.י ויחד נמשיך  להוביל יוזמות ייחודיות עם תלמידי ותושבי גבעת שמואל בנושא איכות סביבה. גבעת שמואל רושמת מידי שנה עלייה בנושא המחזור, מה שמלמד על החשיבות הרבה שאנו רואים בנושא זה. יחד, נמשיך לפעול לקידום יוזמות נוספות על מנת לשמור על עתידנו ועתיד ילדנו ועל עירנו נקייה, ירוקה ומטופחת.”

תלמידי גבש ממשיכים למחזר ולשמור על איכות הסביבה 1

תלמידי גבש ממשיכים למחזר ולשמור על איכות הסביבה 2