גבעת שמואל ממשיכה לשמור על מעמדה בצמרת הערים המובילות בישראל בתחום החינוך!

גבעת שמואל במקום הראשון בערי בקעת אונו וגוש דן ובצמרת הערים המובילות בישראל במדד אחוזי הזכאות לבגרות - 95.7% זכאות לעומת 75.9% בארצי


• מקום ראשון בישראל בזכאות למתמטיקה 5 יח"ל ומקום רביעי בארץ בבגרות מצטיינת 

משרד החינוך פרסם היום (ב') את נתוני "התמונה החינוכית" של הישגי התלמידים לשנת הלימודים תשפ"ב, ומהנתונים עולה כי גם השנה ממשיכה גבעת שמואל  לשמור על מעמדה בצמרת הערים המובילות בחינוך וכבירת המתמטיקה של ישראל. 

שיעור הזכאות לבגרות בגבעת שמואל עומד השנה על 95.7%, שהוא הנתון הגבוה ביותר מבין הערים בבקעת אונו וגוש דן. באחוז הניגשים לבגרות מתמטיקה 5 יח"ל, זכתה גבעת שמואל במקום הראשון בישראל עם 47.6% ובמקום הרביעי בזכאות לבגרות מצטיינת עם 42.7%.

קטגוריה זו מלמדת על רמת האיכות הגבוהה מקרב המסיימים, שמשמעותה היא שתלמידים אלו יכבשו את מקצועות העתיד: מחשבים, הנדסת תוכנה וביוטכנולוגיה. זה הנוער, שישפיע דרמטית על התל"ג במדינת ישראל ואשרינו שזכינו לנוער נפלא שכזה ולמערכת חינוך מצויינת!

גבעת שמואל - בצמרת הערים המובילות בחינוך!