בגבעת שמואל נלחמים יחד בקורונה ושומרים על בריאות הציבור.

אכיפה מוגברת של המשטרה והפיקוח העירוני ליישום מגבלות הקורונה בעיר!

עיריית גבעת שמואל ממשיכה להיאבק בהתפשטות נגיף הקורונה בעיר, והבוקר למען בטחון התושבים ועל מנת להמשיך לשמור על בריאותם , הורה ראש העיר יוסי ברודני, על יציאה למבצע אכיפה מוגבר ברחבי העיר ליישום תקנות הקורונה בקרב בתי עסק, תושבים ומבקרים בעיר.
ראש העיר יוסי ברודני, כינס הבוקר (יום א') את ועדת הקורונה העירונית בה השתתף ב zoom סנ"צ הוד לוי מפקד תחנת מסובים במשטרת ישראל.  בישיבה השתתפו עוד, סגן רה"ע יעקב ויליאן, מנכ"ל העירייה גבי חדד, מנהל הפיקוח העירוני שמעון ברוכים, קב"ט העירייה יואב ריעני ומנהלי האגפים חינוך ורווחה.

ראש העיר תידרך את הצוותים וכבר הבוקר יצאו פקחי העירייה והסייריים למבצע אכיפה והסברה רחב היקף בליווי שוטרי תחנת מסובים, שסיירו יחד עם הפקחים והסיירים ברחבי העיר ובדקו את יישום התקנות של העוברים והשבים בעניין עטיית מסיכות והתקהלויות אסורות במרחב הציבורי. ראש העיר הנחה עוד את הצוותים להגביר את הפיקוח על בתי הכנסת בעיר במהלך השבוע, ולוודא שהם עומדים בהנחיות ומקפידים על כללי ההתקהלות המותרים בחוק.

כמו כן, בגלל עלייה בהדבקות התושבים בשבועיים האחרונים, הוחלט שוב על סגירתם של תנועות הנוער, מזרקות המים, גני השעשועים ומתקני הספורט בעיר, המהווים מקור להתקהלות והדבקות. במקומות אלו יוצב שילוט מתאים הקורא לתושבים שלא לעשות שימוש במתקני הספורט והמשחקים.

ראש העיר יוסי ברודני: "נמשיך לפעול בכל האמצעים העומדים לרשותנו,  על מנת לצמצם את התפשטות הנגיף ולקטוע את שרשרות ההדבקה בעיר. אני קורא שוב לכל התושבים להקפיד על ההנחיות ולשמור על בריאותם. הקורונה. רק יחד נוכל לנצח את הקורונה!"

פקחים עוטי מסכות באכיפה בתוך חנות